De Prestige Lightvision besteed speciale aandacht aan het verzorgen van de huid. Meer dan 200 krachtige LED's en smartsun-lampen garanderen een effectieve huidverzorging op het gezicht, het decolleté, de schouders en het lichaam. Tegelijkertijd wordt de productie van zuurstof in de huid gestimuleerd, die bovendien het bruiningsproces ondersteunt, met dezelfde UV-output. Voor een stralende teint en een zachte huid.

Zonners kunnen kiezen uit drie programma's, om een op maat gemaakt bruiningsresultaat te creëren. Of je nu op zoek bent naar een lichte teint of een intense en langdurige diepe kleur, met Personal Sunstyle is de Prestige Lightvision altijd de perfecte keuze. Voor het eerst kan niet alleen de gezichtsbruiner, maar ook de intensiteit van de lagedruklampen op het lichaam tijdens het zonnen op elk moment in intensiteit worden veranderd. De gezichtsbruiner kan tevens volledig worden gedeactiveerd. Dit maakt ook een UV-vrije applicatie van het Beauty Light mogelijk. 

Uiteraard wordt de Prestige Lightvision standaard geleverd met alle comfortfuncties. Zo wordt het zonnen een rustgevend moment.

De Prestige Lightvision met Aqua Fresh, Aroma, Climatronic PLUS en het nieuwe Cinematic-geluidssysteem biedt luxe op het hoogste niveau. Alle feel-good-instellingen kunnen worden ingesteld via het touchscreen scherm. Ga liggen, sluit je ogen en ontspan.

 

Ergoline Prestige lightvision

Uniek in de regio de Prestige lightvision

Prestige 1100

Ergoline  700

Ergoline  950

Ergoline 660 affinity

Bezoek ons

  • Paterstraat 159 2300 Turnhout
  • info@sunloungeturnhout.be
  • 04 83 39 64 02

Social

Volg ons en blijf op de hoogte van onze acties!