WAT IS TANDEN WITTEN?

 

Wittere tanden is iets wat veel mensen willen, maar door twijfels, en misschien ook schaamte laten zij zich weerhouden om dit aan hun tandarts te vragen.

Wij begrijpen dat een gezond en functioneel gebit zeer belangrijk is; een groot deel van onze site is bedoeld om u daarmee te helpen, maar met mooie tanden en kiezen zult u uw gebit beter waarderen en het helpt u te motiveren om het gezond te houden.

De tanden staan onder invloed van je dagelijks leefpatroon. Met name eten en drinken van bijvoorbeeld koffie, thee en roken. Het gebit staat voortdurend bloot aan diverse verkleuringen. Dit zal bij de een meer zichtbaar zijn dan bij de ander. Evenals je leeftijd speelt ook je genetische aanleg een rol.

 

Een onaantrekkelijk gebit bezorgt sommigen zelfs een gevoel van schaamte zodra ze moeten lachen.

En dat zou niemand moeten ervaren! Because a smile is your best accesoire!

Wij kunnen je helpen om weer die stralende glimlach terug te krijgen en te behouden!

Onze behandeling is geheel peroxide vrij.
Daarom is voor een optimaal resultaat herhaling van de sessies noodzakelijk. Omdat de verkleuring die u in de loop der jaren heeft opgebouwd, subtiel weer word verwijderd.

 

DE VOORDELEN VAN EEN NON PEROXIDE BEHANDELING

 

Geen peroxide, dus geen pijnlijke en gevoelige tanden tijdens en na de behandeling.

  • Natuurlijk resultaat
  • De prijs is een stuk voordeliger dan peroxide bleken.
  • De duur van het resultaat is afhankelijk van uw levensstijl.  Matig dus het nuttigen van koffie, thee, rode wijn etc om zo lang mogelijk plezier te behouden van u tandenbleeksessies.

 

Boek nu!