Microneedling + RF

 

 

De behandeling is gericht op een snelle verandering van de huid. RF-huidcorrectie PROBLEMEN met acne, acnelitekens,couperose,littekens,rimpels,huid-verslapping ,groffe porien,oppervlakkige huidoneffenheden en pigmentvlekken onder controle te krijgen en zorgt zonder pijn voor een merkbare facelift, rimpels worden gladgestreken, de elasticiteit neemt toe en de huid krijgt haar jeugdige uitstraling terug. De methode wordt gebruikt voor verjonging van zowel het gezicht, als van de huid elders op het lichaam. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn na operatieve figuurcorrectie zoals cavitatie, of na een dieet.

 

wanneer RF Scarlet 

• Rimpels
• Littekens
• Acnelittekens
• Huidverslapping
• Couperose
• Oppervlakkige huidoneffenheden
• Verfijning huidporiën

 

HOE WERKT DE METHODE

 

De methode werkt als volgt: Door golven met een frequentie in het radiospectrum (0,4-9 MHz) wordt in de cellen de stofwisseling geactiveerd. Golven met een hoge frequentie dringen dieper door dan het huidoppervlak. Ze werken in op de lederhuid (de dermis, die het collageen-elastine-structuur van ons gezicht vormt) en de hypodermis (het onderhuids vetweefsel). Door de optredende warmteontwikkeling worden in de huid, die stapsgewijs een deel van haar functies is kwijtgeraakt en die slap en rimpelig is geworden en is gaan hangen, de bloed- en lymfeafvoer en de stofwisseling versterkt. Ook wordt de werking van de speciale verbindingscellen, de fibroblasten en fibroblasten, weer goed op gang gebracht.  Dat wil zeggen, de elastinestructuren kunnen opnieuw worden opgebouwd. De vezels krijgen hun jeugdige tonus terug, trekken samen en zorgen voor een jeugdig, veerkrachtig  gelaat.

Hierbij vinden in de lederhuid merkbare veranderingen plaats. Onder invloed van hoogfrequente golven worden de reeds bestaande collageenvezels elastischer en steviger.  De werking van het eigen collageen, elastine, en hyaluronzuur wordt gestimuleerd. Door de verbeterde bloedsomloop worden de huidcellen beter gevoed, de elasticiteit neemt toe en het gezicht gaat stralen en krijgt een frisse kleur. Maar het belangrijkste is wel het herstel van de inwendige collageenstructuur van de huid, die het meest opvallende effect van een facelift bewerkstelligt.

 

 

De procedure neemt 20 tot 40 minuten in beslag, afhankelijk van de behandelzone. Er gaat geen bijzondere voorbereiding aan vooraf (op de schone, droge huid wordt een gel aangebracht en vervolgens wordt via bepaalde lijnen een apparaat tegen de huid gezet).  Deze behandeling is absoluut pijnloos: de gewaarwording van warmte wordt afgewisseld met een gevoel van verkoeling; de resultaten zijn al na de eerste behandeling zichtbaar, maar voor de fixatie hiervan worden gemiddeld 4-6 behandelingen aanbevolen.

 

 

Prijs 

 

gelaat 160 euro 

gelaat + hals 190 euro 

 

 

Boek nu!