WAT IS DE COLOMBIAN BUTT LIFT?

 

De Colombian Butt Lifting is de allernieuwste trend op het gebied van billifting. Bij de Colombian Butt Lifting behandeling maken wij gebruik van vacuümtherapie waardoor de billen op een natuurlijke manier vergroot en verstevigd worden. 

De behandeling is bovendien ook uitermate efficiënt tegen cellulites (vetophoping in de cellen). De verklevingen van de cellen worden losgemaakt en de doorbloeding verbeterd. Tijdens de behandeling maken we gebruik van de shaping cups. Deze mobiliseren de vetcellen naar de gewenste plek.

Nadat het vet naar de gewenste plek is gemobiliseerd worden de volume cups geplaatst om de billen hun ronde vorm te geven en te liften. De Colombian Butt Lifter laat de billen tot wel 70% aan volume toenemen. Door de vacuüm- therapie worden de collageenvezels versterkt en de aanmaak van elastine gestimuleerd met als resultaat een strakkere huid! 

 

HOE GAAN WE TE WERK?

 

De behandeling is heel eenvoudig toe te passen, helemaal pijnloos en volledig zonder risico. 

Voor we aan de behandeling beginnen, voeren we een grondige analyse uit. Dit gebeurt tijdens het intakegesprek en is nodig om een optimaal resultaat te verzekeren! 

We starten met een korte massage, daarna volgt eerst een behandeling met de vacuümlift van billen en zitvlak voor een optimaal resultaat. Je billen worden aan de hand van vier soorten bewegingen (pulsing, rolling, popping en draining) behandeld. Nadien volgt de vacuümtherapie, de Butt Lift. Tijdens het liften worden de opzetstukken van het vacuüm op je billen geplaatst.

 

WAT ZIJN DE RESULTATEN?

 

De resultaten van de Colombian Butt Lift is voor iedereen anders. Om een goed resultaat te verzekeren, zijn gemiddeld 5 tot 10 behandelingen nodig. Nadat je het gewenste resultaat bereikt hebt raden we je aan om zeker elke 2 maanden te komen om deze resultaten te behouden. Indien je niet sportief ingesteld bent, raden we je aan om 1 keer per maand te komen.

 

HOELANG DUURT DE BEHANDELING EN WAT KOST HET?

 

Onze behandeling duurt 60 minuten. De prijs is 65€

 

Boek nu!