LASER

 

 

Hoe gaat het in zijn werk ? 

 

Een laser behandeling daar ben je niet na één keer vanaf. Je lichaamsharen groeien namelijk in 3 fases waardoor niet al je haartjes altijd in de juiste fase zitten. Kort beschreven heb je de : Groeifase – overgangsfase – rustfase, enkel in de eerste fase gaan je haartjes behandelt worden. En in de rust fase gaan ze uitvallen, dit resultaat mag je na 6 weken dus verwachten!

 

We starten graag de behandelingen op met een intake gesprek om je zo goed mogelijk van uitleg te dienen, een antwoord te geven op al je vragen en met jouw een medische vragenlijst te overlopen om te zien of je in aanmerking komt voor de behandeling.

Voor wie is laser ontharing geschikt?

De medische vragenlijst zal al véél duidelijk maken, maar daarnaast moet er ook pigment in je haren aanwezig zijn met andere woorden is je haartje grijs of wit geworden, dan zal dit geen resultaat opleveren. Mannen en vrouwen met alle huidtypes kunnen bij ons terecht.

 

Hoe vaak moet je de behandeling uitvoeren?

Het is zowat de meest gestelde vraag en de moeilijkste om te beantwoorden. Dit is verschillend van persoon tot persoon. Wel kunnen we zeggen dat je gemiddeld 6 – 8 behandelingen moet rekenen. 

 

 

 

Boek nu jouw afspraak via onderstaande button 

 

 

Boek nu!